Keten van Eten – glossy over agro & food


Dit zijn opdrachten waar we heel erg blij van worden. Voor het Agro & Food programma van de provincie Overijssel maakten we een glossy over deze sector in Overijssel.

Keten van Eten, glossy over Agro & Food in Overijssel

De cover van de glossy over Agro & Food in Overijssel gemaakt door Bureau Buxus

Advies en ondersteuning bij het hele proces

We spraken met tal van mensen die werkzaam zijn in deze mooie sector en we schreven verhalen over ze. We dachten mee met onze opdrachtgever over de inhoud van het blad en adviseerden over de invalshoek, we bewaakten de planning, verzorgden de beeldredactie, we hielden interviews en schreven alle artikelen voor dit magazine.

Een magazine vol inspiratie

Het resultaat, een kloeke glossy, 48 pagina’s vol inspiraties en verhalen over agro & food, landbouw, de voedselindustrie, de keten van ons eten, de transitie naar een kringlooplandbouw en de uitdagingen waar de Overijsselse sector voor staat. Met verhalen over bijvoorbeeld de alternatieven voor antibiotica, het belang van een gezonde bodem, de avond van de koe, de opkomst van de groene eiwitten en streekproducten bij de ALDI.

Magazine laten maken

Geloof jij ook in de kracht van verhalen en wil je een magazine over jouw project of programma? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee.