Ode aan de koe


Het optimistische en eerlijke verhaal van vier Overijsselse boerinnen

Tijdens de Ode aan de Koe vertellen vier Overijsselse boerinnen over het dagelijks leven op hun boerderij. De plek waar de koe de hoofdrol speelt. Marieke van Bolderen van Bureau Buxus presenteerde deze interactieve talkshow en ons bureau regelde ook alle communicatie en boekingen rondom de Ode aan de koe.

Over de Ode

In een tijd waarin de afstand tussen boeren, burger en de politiek soms groter lijkt dan ooit, zoeken de boerinnen Simone Koggel, Heleen Lansink, Irene Prinsen-Bruis en Andra Westerhoff juist de verbinding. Door hun eigen verhaal te vertellen, vragen te beantwoorden, te delen waar ze trots op zijn of waar ze tegenaan lopen. Zo dichten zij de kloof en zorgen ze voor meer begrip over en weer.

De Ode aan de koe is een optimistische eerlijke talkshow, vol energie en humor. Een inspirerende bijeenkomst voor iedereen die wil weten hoe het er nu werkelijk aan toe gaat in de Nederlandse landbouwsector. Vier sterke vrouwelijke ondernemers tonen lef en delen hun verhaal.

Voor wie is de Ode aan de koe interessant?

De Ode aan de koe is een interactieve talkshow die interessant is iedereen die te maken heeft met de landbouw en actief is in onze keten van eten. Beleidsmakers, politici, banken, zuivelcoöperaties, de verwerkende industrie, winkels én consumenten.

De Ode aan de koe was eerder te zien in:

  • Het Torpede theater in Amsterdam
  • Club Cele in de Zwolse Theaters
  • D’RAN festival in Enschede
  • Nieuwspoort Den Haag
  • Techniekmuseum Oyfo in Hengelo (speciale editie voor kinderen)