Over Buxus


Bureau Buxus uit Hattem is het tekst- en communicatiebureau van  Marieke van Bolderen en Hanneke Postma. Wij maken het graag begrijpelijk. Voor onszelf en voor onze opdrachtgevers.

Wij werken met name voor overheden, ondernemers uit de agro & foodsector en onderwijsorganisaties. Wij zijn trots op ons werk voor o.a. Expertis Onderwijsadviseurs, ROV Oost-Nederland, provincie Overijssel, gemeente Zwolle, Waterschap Drents Overijsselse Delta, Volksuniversiteit Zwolle en Erve Vechtdal Koesafari.

Klare taal
Wij houden van klare taal en dat zie je terug in onze opdrachten, producten en diensten.
Bureau Buxus schrijft en redigeert teksten, ontwerpt websites en verzorgt de volledige web-, tekst- en social mediaredactie. We maken magazines -zowel digitaal als op papier- en sturen redacties aan. We bedenken mediacampagnes en voeren deze uit. De rode draad bij al onze producten is begrijpelijke taal.

Magazine in een dag
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van digitale magazines. Heb je een evenement waarvan je zo snel mogelijk daarna – liefst binnen een dag – een digitaal magazine wilt verspreiden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact op voor meer informatie.

Wat is jouw verhaal?
Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen doen?
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie: info@bureaubuxus.nl.

Onze opdrachtgevers